Veelgestelde vragen

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd bedraagt 3 tot 5 weken. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling gereed is.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen in Nederland (vaste land) uw bestelling voor €75,-.
Naar de waddeneilanden rekenen wij €150,- bezorgkosten.

Hebben jullie ook een showroom?

Iedere vrijdag en zaterdag zijn de deuren van onze showroom geopend. Breng een bezoek aan:
Pauvreweg 17 in Etten-Leur (NB.)

We zijn onderdeel van Keukenboer en daarom gevestigd in het gelijknamige pand.

Ik wil het blad geleverd hebben op een verdieping anders dan begane grond, verzorgen jullie dat ook?

Wij leveren uitsluitend tot de eerste drempel op begane grond. Voor verticaal transport dient u zelf zorg te dragen!

Tip: mocht een spoelbak gewenst zijn in het blad, bestel het blad dan met sparing, maar bouw de spoelbak later zelf in. Dat vergemakkelijkt het vervoer via bijvoorbeeld een trappengang.

Ik heb gekozen voor levering, wat is daarin jullie werkwijze?

Indien u er voor kiest om uw bestelling door ons te laten leveren zullen wij, zodra uw bestelling geproduceerd is, met u contact opnemen om de levering te plannen. Levering geschiedt tot de eerste drempel op begane grond.

Wat kost een keukenblad?

U kunt de prijs van een keukenblad berekenen met onze rekentool. Na het ingeven van uw wensen krijgt u direct een prijsopgave. Bereken nu uw keukenblad

“Na het ingeven van uw wensen krijgt u direct een prijsopgave” Keukenbladenconcurrent

Hoe wordt mijn spoelbak ingebouwd?

Indien u er voor kiest dat wij voor u de uitsparing maken, zal de spoelbak vlak kunnen worden ingebouwd. Hierdoor heb je dus geen last van opstaande randen, wat makkelijk is met het schoonmaken van het keukenblad.

Vlakinbouw spoelbak

Op welke positie wordt een spoelbak geplaatst?

De standaard plaatsing voor een spoelbak is 7 cm vanuit de voorzijde gemeten. Anders gezegd. De ruimte tussen de afloop van het keukenblad en de spoelbak is 7 cm. Dit is standaard in de keukenbranche. Mocht u dit liever anders willen dan kunt u dit doorgeven bij de laatste stap, waar u uw opmerkingen kunt delen.

Moet ik de spoelbak nog zelf verlijmen?

Wij leveren de spoelbakken normaliter afgemonteerd aan. Indien u de spoelbak niet ingebouwd wenst te hebben, bijvoorbeeld wegens verticaal transport, kunnen wij op aanvraag ook uw spoelbak separaat meeleveren. Geef dit dan aan tijdens het bestelproces.

Hoekblad

Ik heb gekozen voor een hoek (met uitsparing). Wat wordt bedoelt met 90 of 105?

De varianten 90 en 105 staan voor de grootte van het hoekdeel. Als u vanuit de (fictieve) haakse hoek het hoekblad meet, dan zal het hoekblad tot de naden van de aangrenzende delen ongeveer 90 x 90 cm resp. 105 x 105 cm zijn. Een extra controle die u kan doen is het opmeten van de schuine zijde. De schuine zijde is bij een hoek 90 ongeveer 45 cm groot, bij een hoek 105 is deze 60 cm groot. Let wel op: de genoemde maten kunnen licht afwijken van wat u zelf meet!

Komt een hoekblad of U-blad in twee resp. drie delen?

In verband met transport worden de keukenbladen in losse delen geleverd. Met de meegeleverde koppelbouten kunt u de keukenbladen vervolgens eenvoudig aan elkaar monteren.

Hoe wordt een hoekverbinding gemaakt bij een hoekblad of U-blad?

Na een kleine insprong worden de bladen haaks op elkaar gekoppeld.

Hoe wordt een hoekkoppeling gemaakt?

Aan de onderzijde van de keukenbladen maken we speciale sparingen om de delen aan elkaar te koppelen. Aan de bovenzijde van het blad kit aanbrengen en met de meegeleverde koppelbouten de 2 delen naar elkaar brengen. Overtollige kit vervolgens wegpoetsen.

Ik heb gekozen voor een bladtype ABS, wat houdt dit in?

Een blad met ABS rand is een blad met een rechte voorzijde. De van HPL toplaag voorziene basisplaat wordt hierbij aan de voorzijde voorzien van een zogenaamde ABS rand. ABS is een kunststof materiaal wat een harde slagvaste voorzijde biedt. Hierdoor kunnen de scherpe hoeken beter tegen een stootje.

Let wel op: Aangezien bij een ABS blad het materiaal van de rand anders is dan die van de toplaag is er altijd een kans op een (lichte) afwijking van kleur en structuur tussen beide.

Komen jullie ook inmeten en/of monteren?

Doordat u zelf uw keukenblad inmeet en monteert kunnen wij onze prijsstelling zeer scherp houden. Wij kunnen u daarbij dus niet van dienst zijn. Wij adviseren u als u hulp nodig heeft contact op te nemen met een plaatselijk klusbedrijf.

goedkoopste keukenbladen

Leveren jullie ook kleuren welke niet op de site staan?

Buiten de kleuren die u op de site terug kunt vinden, kunnen wij u niet voorzien van andere kleuren.

Leveren jullie ook andere materialen dan kunststof keukenbladen?

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof werkbladen. Onze productieafdeling is er niet op ingericht om andere materialen zoals natuursteen of composiet te verwerken. Derhalve kunnen we deze ook niet leveren.

“Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof werkbladen” Keukenbladenconcurrent

Kan ik ook een kleurstaal aanvragen?

Ja, u kunt eventueel kleurstalen aanvragen. Voor een bedrag van 30 Euro (dit is inclusief verzending) sturen wij u, mits voorradig, maximaal 3 kleurstalen toe. Als u uiteindelijk een blad bij ons afneemt én de kleurstalen mee retour geeft/brengt, worden deze kosten met uw order verrekend. Wilt u van deze service gebruikmaken, stuurt u dan een bericht naar info@keukenbladenconcurrent.nl. U ontvangt van ons vervolgens nadere instructies.

Kunnen we eventueel bij jullie langs komen om alles uit te zoeken?

U kunt bij ons in Etten Leur de kleuren komen bekijken. Wij kunnen u tevens assisteren met de berekening. U bent van harte welkom op vrijdag tussen 09.00 en17.30h. En zaterdag tussen 09.00 en 16.00h

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op.

Direct uw keukenblad op maat bestellen?